طرز تهیه پن کیک‌های بدون گلوتن

طرز تهیه پن کیک‌های بدون گلوتن

پن کیک بدون گلوتن

پن کیک بدون گلوتن

شما می‌توانید به آسانی از این پن کیک‌ها استفاده کنید بدون اینکه نگران خود باشید.

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

ارزش تغذیه‌ای:

  • 119 کیلوکالری
  • 5 گرم چربی
  • 1 گرم کربوهیدارت
  • 9 گرم شکر
  • 1 گرم فیبر
  • 6 گرم پروتئین
  • 1 گرم نمک

مواد لازم:

  • 125 گرم آرد بدون گلوتن
  • یک عدد تخم مرغ
  • 250 میلی لیتر شیر
  • کره برای سرخ کردن

طرز تهیه:

  1. آرد را داخل کاسه برزید و یک سوراخ در مرکز آن ایجاد کنید. تخم مرغ را درون آن بشکنید و با یک چهارم شیر ترکیب کنید. سپس مقدار باقی مانده شیر را اضافه نمایید و خوب ترکیب نمایید.اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند.
  2. یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید و کمی کره داخل آن بریزید. حالا پن کیک‌ها را داخل آن سرخ نمایید.
  3. با شربت آگاد یا آب پرتغال این پن کیک‌ها را سرو کنید.

The post appeared first on .

طرز تهیه پن کیک‌های بدون گلوتن

(image)

(image)

شما می‌توانید به آسانی از این پن کیک‌ها استفاده کنید بدون اینکه نگران خود باشید.

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

ارزش تغذیه‌ای:

  • 119 کیلوکالری
  • 5 گرم چربی
  • 1 گرم کربوهیدارت
  • 9 گرم شکر
  • 1 گرم فیبر
  • 6 گرم پروتئین
  • 1 گرم نمک

مواد لازم:

  • 125 گرم آرد بدون گلوتن
  • یک عدد تخم مرغ
  • 250 میلی لیتر شیر
  • کره برای سرخ کردن

طرز تهیه:

  1. آرد را داخل کاسه برزید و یک سوراخ در مرکز آن ایجاد کنید. تخم مرغ را درون آن بشکنید و با یک چهارم شیر ترکیب کنید. سپس مقدار باقی مانده شیر را اضافه نمایید و خوب ترکیب نمایید.اجازه دهید 20 دقیقه استراحت کند.
  2. یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید و کمی کره داخل آن بریزید. حالا پن کیک‌ها را داخل آن سرخ نمایید.
  3. با شربت آگاد یا آب پرتغال این پن کیک‌ها را سرو کنید.

The post appeared first on .

طرز تهیه پن کیک‌های بدون گلوتن

فروش بک لینک

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *